Videoconferencing apparatuur

Videoconferencing apparatuur waarmee vergaderd kan worden op de meest betrouwbare wijze. Fantastische verstaanbaarheid, messcherp beeld en eenvoudig te bedienen door iedereen.

Gratis advies aanvragen

Wij helpen u gratis en vrijblijvend met het uitdenken voor de beste videoconferencing apparatuur voor uw bedrijf.

Waarom videoconferencing apparatuur?

Bereidt uw bedrijf voor op de toekomst

Nieuwe generaties betreden de komende jaren uw bedrijf. Zij lopen dagelijks door de straat, terwijl zij door een schermpje met iemand anders aan het communiceren zijn. Ondertussen zorgen virussen als Corona ervoor dat het periodes lastig is om elkaar zakelijk te ontmoeten.

De vraag is of uw bedrijf er klaar voor is om effectief op afstand te kunnen vergaderen door het gebruik van videoconferentie apparatuur?

Bespaar tijd

Bespaar geld

Werk productiever

Hoe werkt dit in de praktijk?

BIAMP videoconferencing apparatuur

Het begint bij de basis

Biamp als platform voor uw videoconferencing apparatuur

Met Tesira en Devio bieden wij twee manieren om uw vergaderingen op afstand te faciliteren. Waar Devio geschikt is voor huddle rooms en compacte vergaderruimtes tot 6 personen kan Tesira upscalen tot ruimtes van 20 personen of meer. 

Conference DSP

1 platform

Uitmuntende audio

Kies voor kwaliteit

Bent u al bedrijf of IT-afdeling klaar met het houtje-touwtje geneuzel?
Kies dan voor de bewezen conferentie kwaliteit van Biamp.

Vergadermicrofoon is essentieel voor goede videoconferencing apparatuur.

's Werelds beste vergadermicrofoon

Dankzij onze gepatenteerde Beamtracking technologie bewegen onze Parlé microfoons mee met de deelnemers van de vergadering in de ruimte. 

Het signaal van de spreker wordt herkent en vergrendeld. Hierdoor ontstaat een hele directe audioweergave en een uitmuntende spraakverstaanbaarheid.

Videoconferencing Apparatuur

Uitzonderlijke audiovisuele oplossingen om te vergaderen en presenteren. Al 40 jaar lang één van de marktleiders wereldwijd op het gebied van samenwerken middels de meest betrouwbare AV-technologie.

Gratis advies aanvragen

Wij helpen u gratis en vrijblijvend met het uitdenken van de beste videoconferencing apparatuur voor uw bedrijf.

Over Biamp Nederland

Biamp is wereldwijd toonaangevend

Biamp is wereldwijd toonaangevend op het gebied van innovatieve netwerksystemen voor het aansturen van AV-installaties om te kunnen presenteren en vergaderen. Gebruikers beleven een uitzonderlijke audiovisuele ervaring die maximaal bijdraagt aan prettig en modern vergaderen, slim presenteren en betrouwbaar confereren middels video. In Nederland wordt Biamp vertegenwoordig door importeur Mennegat Trading BV en een grote groep getrainde en gecertificeerde installatiepartners. Met een uitstekende verdeling over Nederland zijn we altijd bij u in de buurt.