Biamp Devio

Biamp Devio is de ultieme collaboration tool voor de moderne werkplek, zoals huddle rooms of compacte vergaderruimtes tot 8 personen.

Gratis advies aanvragen

Wij helpen u gratis en vrijblijvend met het uitdenken van de beste AV installatie voor uw bedrijf.

Iedereen in de ruimte
optimaal verstaanbaar

Laptop aansluiten met een enkele USB kabel

Automatische setup voor de beste  audiokwaliteit

Sprekers worden intelligent met elkaar gemixt

Biamp Devio

Biamp is wereldwijd toonaangevend

Biamp Devio is de ultieme tool om samen te werken in de moderne vergaderruimte. Via een enkele USB-verbinding wordt uw laptop verbonden met alle technologie, waardoor u direct toegang hebt tot de schermen, luidsprekers, microfoons, webcam en andere AV-middelen. Na het aansluiten kan er vergaderd worden via Skype for Business, Microsoft Teams, Zoom, BlueJeans, Google Hangouts, Google Meet of één van de vele andere videoconferentie protocollen. De beamtracking microfoons van Devio kunnen op tafel gelegd worden of in het plafond geïnstalleerd worden. Zij nemen elke spreker intelligent op en zorgen voor een perfecte weergave aan de andere zijde van het scherm.

Biamp Devio

De ultieme collaboration tool

Waarom Biamp Devio?

Inclusief 's wereld
beste vergadermicrofoons

Tafel microfoon

De TTM modellen kunnen gebruikt worden op een tafel. Leg deze in het midden van tafel of wanneer de tafel groot genoeg is kunnen er meerdere modellen gebruikt worden. De kabel loopt weg door een subtiel doorvoergaatje onder de microfoon.

Plafond microfoon

De TCM-XEX modellen worden geïnstalleerd in het plafond. Verkrijgbaar in zwart en wit. Bijzonder is het formaat, waardoor deze microfoons zeer onopvallend geïnstalleerd kunnen worden. Via een PoE kabel worden één of meerdere modellen aan elkaar en de DSP verbonden.

Pendel microfoon

De TCM-1 microfoons worden ook wel pendel microfoons genoemd. Via een stabiele kabeldoorvoer worden ze in een ruimte naar beneden gehangen. Gekoppeld aan een PoE versterker kan het signaal van de microfoon worden doorgevoerd naar de DSP basis systeem. 

Boek uw gratis demo bij onze vestigingen

Locaties in Nederland

Plan hier uw gratis demo in